maskottikoira_smallQ

Usein kysytyt kysymykset

Voinko mennä itsenäisesti puistoon?

Kyllä, Hunsvottila on itsepalvelupuisto. Kierrä ensimmäiseltä parkkipaikalta lähtevä pieni metsäpolku, ns. Postitoimistolenkki ja mene sen jälkeen aidatulle puistoalueelle koirasi kanssa.

Mihin voin jättää autoni?

Puiston vieressä on parkkitilaa kahdella eri parkkipaikalla.

Tarvitseeko nuotiopaikalle tuoda omat polttopuut?

Nuotiopaikalla on valmiiksi polttopuut ja tulentekovälineet. Nuotiopaikkoja on kaksi, yksi on puiston sisällä ja toinen puiston ulkopuolella sijaitseva laavulla.

Millainen portti puistoon on?

Millainen portti puistoon on?

Portti aukeaa vasemmalta puolelta, kun nostat kahvaa  ylöspäin. Jos aukaiset koko hakasen, molemmat puolet aukeavat. Jos tulet puistoon pyörätuolilla, avaa molemmat puolet portista ja siirrä portin alla olevaa kynnystä sivuun.

Onko puistossa muita koiria samaan aikaan?

Jos olet varannut puiston, puistossa ei ole muita koiria tai varauksia samaan aikaan. Jos tulet puistopaineihin tai muihin tapahtumiin, on siellä mahdollisesti muitakin koiria.

Millaiset vessat paikalta löytyy?

Puiston vieressä on ulkovessa ja viereisessä kurssitilassa on sisävessa, jota saa käyttää vapaasti silloin kun kurssitilan ovi on auki.

Missä puisto sijaitsee?

Hunsvottilan koirapuisto sijaitsee Vesilahdella noin parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Osoite on Kontinmaantie 29, 37420 Vesilahti

Paljonko koirapuistossa käynti maksaa?

Tuntihinta on 35 euroa

Onko maksu koirakohtainen vai porukkakohtainen?

Kun varaat puiston, voit tuoda niin monta koiraa ja ystävääsi kuin vain haluat.

Haluaisin maksaa Edenredillä tai Smartumilla, miten se onnistuu?

Se onnistuu helposti, menet vain Edenredin sivuille netissä maksamaan ja valitset kohteeksi Hunsvottilan. Maksa haluttu summa 35,- 70, 105,- tms. ja laita meille sähköposti (koirakuntosali@gmail.com) ajasta, jonka haluat varata maksamallasi summalla. Varaamme ajan sinulle ja vastaamme viestiin, kun se on tehty.

Miten voin vuokrata sisätilat samaan aikaan kuin puiston, käyttää keittiötä ja ruokailutilaa?

Kurssitilan alakerran vuokraus maksaa 35,- / tunti. Ilmoita kun olisit tulossa niin varaamme sisätilan sinulle.