Viihdytkö luonnon rauhassa ja haluatko koirille tilaa liikkua?  Tervetuloa treenailemaan, höntsyilemään ja harjoittelemaan koiran kannalta tärkeitä liikunnallisia taitoja laitteisiimme. Meillä on nyt myös hajuseinä. Se sijaitsee puiston sisällä, joten voit käynnin yhteydessä tehdä nenänkäyttöharjoituksia ja hajuilmaisua. Laita haluamasi haju tai nami seinän takana olevan putken sisään ja tuo sen jälkeen koira etukautta hajuseinän luokse. Tarkkaile koiraa ja palkitse se heti, kun se osoittaa mistä kohtaa seinää haju tulee. Voit vaihdella namin paikkaa, kun koira osaa osoittaa missä kohdassa herkut ovat. 

Muita ohjeita: 

Voit varata puiston 35€/ tunti. Ajanvarauksesta saat valittua sopivan päivän ja ajan. Jos tulet paikalle ensimmäistä kertaa, voit kysyä tarvittaessa ohjeita soittamalla 040-555 0459.

Varauskalenterista pystyt varaamaan puiston aikaisintaan 10 tunnin päähän. Jos haluat tulla puistoon pikaisemmalla aikataululla, otathan yhteyttä puhelimitse. Varausta tehdessä verkkokaupassa aikaa on noin 15 min. tehdä maksu.

Voit mennä puistoon sisälle, kun varauksesi alkaa. Nuotiopaikka ja laavu ovat myös käytössäsi, ulkovessa löytyy parkkipaikan vierestä ja yleensä myös sisätilat ovat auki, niin että voit käydä sosiaalitiloissa sisällä. Meillä on monipuolinen eläintarvikekauppa, kerro jos haluat katsastaa sen valikoimat. 

Jos haluat vuokrata myös viihtyisät sisätilamme, laita meille sähköpostia koirakuntosali@gmail.com. Puiston ja sisätilojen yhteisvuokra on 2 tuntia/ 160€, 3 tuntia/ 180€ ja 4 tuntia/ 200€. Majoitus esim.koiraleiriä varten onnistuu noin 10 hengelle, samoin ulkosauna lämpiää sujuvasti yöpyjille/illanviettoihin. 

Tervetuloa!