Viihdytkö luonnon rauhassa ja haluatko koirille tilaa liikkua? Varaa puisto omalle porukalle 35€/ tunti tai osallistu järjestetylle kurssille tai luennolle. Ajanvarauksesta saat valittua sopivan päivän ja ajan. Jos tulet paikalle ensimmäistä kertaa, voit kysyä tarvittaessa ohjeita soittamalla 040-555 0459.

Varauskalenterista pystyt varaamaan puiston aikaisintaan 10 tunnin päähän. Jos haluat tulla puistoon pikaisemmalla aikataululla, otathan yhteyttä puhelimitse. Varausta tehdessä verkkokaupassa aikaa on noin 15 min. tehdä maksu.

Voit mennä puistoon sisälle, kun varauksesi alkaa. Nuotiopaikka ja laavu ovat myös käytössäsi, ulkovessa löytyy parkkipaikan vierestä ja yleensä myös sisätilat ovat auki, niin että voit käydä sosiaalitiloissa sisällä. Meillä on monipuolinen eläintarvikekauppa, kerro jos haluat katsastaa sen valikoimat. 

Jos haluat vuokrata myös viihtyisät sisätilamme, laita meille sähköpostia koirakuntosali@gmail.com. Puiston ja sisätilojen yhteisvuokra on 2 tuntia/ 160€, 3 tuntia/ 180€ ja 4 tuntia/ 200€. Majoitus esim.koiraleiriä varten onnistuu noin 10 hengelle, samoin ulkosauna lämpiää sujuvasti yöpyjille/illanviettoihin. 

Tervetuloa!