Kurssit ja luennot

PUISTOPAINIT

Parillisten viikkojen sunnuntaina klo 11-12 pidetään Puistopainit. Voit tulla paikalle pentujen ja aikuisten koirien kanssa. Arka koira voi olla osan aikaa esim. sylissä tai totutella porukkaan hieman sivummalla omistajan valvonnassa. Yleensä kaikille koirille löytyy nuuskimista ja kavereita. Hinta on 10€/perhe tai omistaja.

Kevään puistopainit pidetään:

  • 28.6.2020
  • 12.7.2020
  • 26.7.2020
  • 9.8.2020

RALLYTOKO 9.5, 24.5 ja 7.6.

Joka toinen sunnuntai on rallytokon vuoro. Treeni pidetään klo 15-16 Hunsvottilan parkkipaikalla. Harjoitukset aloitetaan 9.5 (poikkeuksellisesti lauantai) myös 3 koirakon ryhmissä. Jos treenaat mieluummin yksin, varaa kaupasta Rallytokon yksityistunti. Yksärit pidetään klo 16 alkaen.

Rallytoko on hyvä laji parantamaan koiran ja omistajan välistä suhdetta, koiran kiinnostusta omistajan ohjeisiin ja koiran hallittavuutta. Se käy samalla väsyttävästä aivojumpasta (myös omistajalle). Tule tutustumaan lajiin tai jatkamaan jo aloitettua harrastusta. Kouluttajamme Tiia Rajaniemi on pitkän linjan koirankasvattaja ja harrastaja. Hän kilpailee myös itse pk-lajeissa ja rallytokon mestariluokassa.

Ota mukaan reilusti nameja ja treeniliivi tai vyötärölaukku, josta nameja on helppo ottaa. Tervetuloa mukaan positiivisen ja kannustavan koulutuksen ryhmään!