Kurssit ja luennot

JOULUINEN VARASTOMYYNTI 20.12.2020 KLO 13-16 HUNSVOTTILAN KURSSITILASSA! Tule hakemaan edulliset koiratarvikkeet ja joululahjat pukinkonttiin!  

PUISTOPAINIT, KOIRAJUMPPAKURSSI, NIVELRIKKOISEN KOIRAN KOTIJUMPPA

Yleensä parillisten viikkojen sunnuntaina pidetään klo 11-12 Puistopainit. 

Puistopaineihin voit tulla paikalle pentujen ja aikuisten koirien kanssa. Arka koira voi olla osan aikaa esim. sylissä tai totutella porukkaan hieman sivummalla omistajan valvonnassa. Yleensä kaikille koirille löytyy nuuskimista ja kavereita. Hinta on 10€/perhe tai omistaja.

Puistopainit pidetään seuraavaksi 29.11.2020 klo 11-12 sunnuntaina. 

Seuraavat rallytokotreenit ovat tammikuussa 2021.

Rallytoko on hyvä laji parantamaan koiran ja omistajan välistä suhdetta, koiran kiinnostusta omistajan ohjeisiin ja koiran hallittavuutta. Se käy samalla väsyttävästä aivojumpasta. Tule tutustumaan lajiin tai jatkamaan jo aloitettua harrastusta. Kouluttajamme Tiia Rajaniemi on pitkän linjan koirankasvattaja ja harrastaja. Hän kilpailee myös itse pk-lajeissa ja rallytokon mestariluokassa.
Hinta on 25€/koira ja samalla pääset veloituksetta puistopaineihin. Maksa rallytoko joko verkkokaupassa tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, jos maksat paikanpäällä.

KOIRAJUMPPAKURSSI 6.2.2021 (lauantai, klo 10-13)

-sopii kaikenikäisille koirille, myös pennuille

-tehdään harjoituksia tasapainotyynyillä, jumppapalloilla ja ilman välineitä

Tavoitteena on löytää omalle koiralle sopivia kotitreenejä tasapainon ja liikkuvuuden ylläpitämiseksi. Käy myös hauskasta yhdessä tekemisestä ja harjoittelusta. Lisää koiran kehontuntemusta ja esim. takajalkojen hahmottamista.

Aikataulu

10-11 Harjoittelun perusteet ja periaatteet

11.15-12 Tasapainoharjoittelu

12.15-13 Muita harjoitteita

 Hinta 65,- (sis.alv.24%)

Sisältää luentomateriaalin ja kahvitarjoilun. Koulutuksen jälkeen koirat voivat juoksennella vapaasti myös Hunsvottilan puistossa.

NIVELRIKKOISEN KOIRAN KOTIJUMPPA 6.2.2021 klo 14-17

Nivelrikkoa ei voida parantaa, mutta liikunta on siihen parhaita hoitomuotoja. Hyvät kotijumpat auttavat ylläpitämään nivelten liikeratoja ja vahvistavat lihaksia. Tälle kurssille voit tulla oman nuoren tai vanhan nivelrikkoisen koiran kanssa.

14-15.15 Luento: Nivelrikkoisen koiran terveys ja lihaskunto, nivelten anatomia

15.30-16 Tutustutaan harjoituksiin

16-17 Kiertoharjoittelu eri pisteissä, oman koiran harjoituspankin suunnittelu

Hinta 65,- (sis.alv.24%)

Sisältää luentomateriaalin ja kahvitarjoilun. Koulutuksen jälkeen koirat voivat juoksennella vapaasti myös Hunsvottilan puistossa.

Koko päivä yhteensä 110,-, jos haluat osallistua kahden eri koiran kanssa. Voit tulla myös seuraamaan koulutuksia ilman koiraa, silloin hinta on 35 euroa/ kurssi, molemmat kurssit 60,-  Koulutus pidetään sisätiloissa.