Vaikea valinta:)

Koirien älypelien SM-kisat järjestetään sunnuntaina 7.4.2019 klo 13-16 Hunsvottilassa. Tervetuloa kannustamaan, kisaamaan ja nauttimaan hauskaa puuhapäivää!

PELIT JA SÄÄNNÖT

Alkusarjan peli on DogSmart, jonka pelaamiseen koira saa käyttää enintään 2min 30 sekuntia aikaa. Tästä suoriutuneet koirat jatkavat semifinaaliin. Semifinaalin kisapelin on joko DogSpinny tai DogBrick, oman valinnan mukaan. Semifinaalissa on 3 minuuttia aikaa suorittaa peli. Koirat, jotka ehtivät pelata tässä ajassa, jatkavat finaaliin. Finaalissa koira pelaa DogFinder-pelin. Kisan voittaa koira, jonka yhteisaika kaikista peleist? on nopein. Pelaamista varten koirille on varattu 5 m2 pelialue, johon muilla koirilla ei ole samaan aikaan asiaa. Lähtöj?rjestys arvotaan kisan alussa, ilmoittautuminen kilpailuun on etukäteen Hunsvottilan verkkokaupassa. Ilmoittautumismaksu on 25 euroa/ koira. Samasta perheestä voi osallistua useampikin koira. Koiria saa kannustaa ja kaikki osallistujat palkitaan!

KOIRA

Kaiken rotuiset ja ikäiset koirat ovat tervetulleita. Ikähaarukka on tähän menness? ollut 5 kk -14 vuotta.

PELIT JA NAMIT

Pelejä voi ostaa tai lainata paikanpäältä, jos sinulla ei ole omia kisapelejä. Herkkuja pelien täyttämiseen saa kisapaikalta, mutta omiakin parhaita herkkuja voi ottaa mukaan.

PALKINNOT

  1. palkinto: 120 euroa ja 10 kg HauHau-ruokasäkki
  2. palkinto: 80 euroa
  3. palkinto: 50 euroa

Lisäksi ruokasäkkejä, herkkupusseja ja lahjakortteja. Kaikki osallistujat palkitaan!

Junioripalkinto: Hunsvottilan lahjakortti

Veteraanipalkinto: Hunsvottilan lahjakortti

Yleisön suosikki: Hunsvottilan lahjakortti