Ajanvaraus/kauppa

Viihdytkö luonnon rauhassa ja haluatko koirille tilaa liikkua?  Varaa puisto omalle koiralle tai isommallekin porukalle 35€/ tunti .

Ohjeet ajan varaamiseen

Ajanvarauksesta saat valittua sopivan päivän ja ajan. Jos tulet paikalle ensimmäistä kertaa, voit kysyä tarvittaessa ohjeita soittamalla 040-555 0459. Meistä on usein myös joku paikalla näyttämässä paikat uusille kävijöille.

Pankkien maksuvarmennukset ovat hieman muuttuneet viime aikoina. Jos varauksen loppuunvieminen ei onnistu, maksa varaus suoraan tilillle Dogdevelop Oy FI24 8146 9710 2022 34 ja laita meille sähköposti tai tekstiviesti vielä ajasta, jonka olit varaamassa, niin asia on kunnossa.

Varauskalenterista pysyt varaamaan puiston aikaisintaan 10 tunnin päähän. Jos haluat tulla puistoon pikaisemmalla aikataululla, otathan yhteyttä puhelimitse. Varausta tehdessä verkkokaupassa aikaa on noin 15 min. tehdä maksu. Jos maksaminen keskeytyy, aika vapautuu noin puolen tunnin päästä taas uudestaan varattavaksi.

Nuotiopaikka ja kurssitila

Voit mennä puistoon sisälle kun varauksesi alkaa ja jäädä nuotiopaikalle istuskelemaan varausajan jälkeenkin, jos siinä on tilaa. Jos haluat vuokrata myös viihtyisät sisätilamme, laita meille sähköpostia koirakuntosali@gmail.com. Puiston ja sisätilojen yhteisvuokra on 2 tuntia/ 140€, 3 tuntia/160€ ja 4 tuntia/180€.

Huomioithan tulta tehdessä alueellisen metsäpalovaroituksen.

Majoitus & sauna

Meillä voit myös majoittua mukavassa kahden hengen sviitissä (60,-/ yö) tai patjamajoituksella kurssitilassa isommallakin porukalla (20,-/henkilö, sis. aamupalan). Ulkosaunassa voi käydä saunomassa majoituksen yhteydessä.

Lemmikkitarvikekauppa (kurssitilan sisällä)

Kaupassa on laadukkaita tuotteita edullisesti, esim. GlobusSport ja Onega. Meillä on paljon erilaisia nahkahihnoja ja pantoja, näyttelyhihnoja, koirien villatakkeja ja kura-asuja, leluja, petejä, kynsisaksia, punkkipihtejä jne. Ostoksia voi tehdä käteisellä tai maksaa suoraan tilille.

Tervetuloa!


Ajanvaraus puistoon

35,00 €


Hunsvottila Maskotti Mäyris

Viiden tunnin kortti

125,00 €

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.