Ajanvaraus & Kauppa

Viihdytkö luonnon rauhassa ja haluatko koirille tilaa liikkua? Varaa puisto omalle koirallesi tai isommallekin porukalle 35 € / tunti .

Ohjeet ajan varaamiseen

Ajanvarauksesta saat valittua sopivan päivän ja ajan. Saat varatessasi ohjeet sähköpostitse puistossa toimimiseen. Voit tarvittaessa kysyä lisäohjeita soittamalla 040-555 0459.

Varauskalenterista pysyt varaamaan puiston aikaisintaan 10 tunnin päähän. Jos haluat tulla puistoon pikaisemmalla aikataululla, otathan yhteyttä puhelimitse.

Voit maksaa puistokäynnin verkkokaupasssa. Jos varauksen loppuunvieminen ei onnistu, maksa varaus suoraan tilillle Dogdevelop Oy FI82 1544 3000 3364 82 ja laita meille sähköposti tai tekstiviesti vielä ajasta, jonka olit varaamassa, niin asia on kunnossa.

Edenred ja Smartum maksut:
Meillä voit maksaa myös Edenredin tai Smartumin avulla. Laita meille sähköpostia tai ole puhelimitse yhteydessä haluamastasi ajasta. Tämän jälkeen hae palvelusta Hunsvottila ja maksa haluamasi tuotteen hinta.

Nuotiopaikka ja kurssitila

Voit mennä puistoon sisälle kun varauksesi alkaa. Postitoimistolenkin voi kiertää ennen tai jälkeen varauksen. Puiston sisältä löytyy uudistettu nuotiopaikka, joka on varauksesi ajan vapaassa käytössä. Puiston vierestä löytyy laavu, johon voit jäädä istuskelemaan varausajan jälkeenkin jos siinä on tilaa. Jos haluat vuokrata viihtyisät sisätilamme, laita meille sähköpostiaPuiston ja sisätilojen yhteisvuokra on 2 tuntia/140 €, 3 tuntia/160 € ja 4 tuntia/180 €.

Huomioithan tulta tehdessä alueellisen metsäpalovaroituksen.

Majoitus & sauna

Meillä voit myös majoittua mukavassa kahden hengen sviitissä (60,-/ yö) tai patjamajoituksella kurssitilassa isommallakin porukalla (20,-/henkilö, sis. aamupalan). Ulkosaunassa voi käydä saunomassa majoituksen yhteydessä.

Lemmikkitarvikekauppa (kurssitilan sisällä)

Kaupassa on laadukkaita tuotteita edullisesti, esim. GlobusSport ja Onega. Meillä on paljon erilaisia nahkahihnoja ja pantoja, näyttelyhihnoja, koirien villatakkeja ja kura-asuja, leluja, petejä, kynsisaksia, punkkipihtejä jne. Kauppa on avoinna tapahtumien yhteydessä sekä etukäteen sovitusti.

Tervetuloa!

Ajanvaraus puistoon

35€

Hunsvottila Maskotti Mäyris

Viiden tunnin kortti

125€