Hunsvottila on hauska ja tunnelmallinen koirapuisto, jossa viihtyvät niin koira kuin sen omistajatkin! 

Hunsvottila on ollut koirien mielessä jo kauan. Aina iltaisin ennen kuin luu nousee ja päivä vaipuu yöhön, näkevät ne kaikkialla maailmassa unia koirien tilasta. Siellä voisi yhdessä perheen kanssa temppuilla ja touhuta, pitää hauskaa koiran lailla ja kehittää samalla liikunnallisia taitoja. Silloin ne näkevät unia Hunsvottilasta. 

Hunsvottila sijaitsee Vesilahdella, autolla vain parikymmentä minuuttia Tampereelta. Hunsvottilan eri teemakohteet ovat sopivia sekä koiralle että ohjaajalle. Sen lisäksi ne kehittävät kukin omalla laillaan ajattelua ja liikkuvuutta. 

Hunsvottila sopii kaiken kokoisille koirille. Pienet koirat voivat halutessaan touhuta omalla alueellaan, Säkälän lähiössä. Säkälän Saluuna valmistuu lähiaikoina. Puistoilun jälkeen voi rentoutua laavulla nuotion loimussa. 

Hunsvottilaan pääsee tassun heilautuksella varaamalla ajan netistä. Voit varata kuningaskunnan omaan käyttöösi ja tulla millaisella porukalla haluat, kaikkien toiveunensa toteuttajien kanssa. 

Ohjekyltit viitoittavat kävijöiden reitin.

Hunsvottila kartta


Hunsvottila Facebookissa

3 months ago

Nyt vielä lepäillään, mutta sunnuntaina 7.6 klo 15 ja 16 alkaen rallytokotreenit. Tervetuloa! Varaa paikkasi Hunsvottilan verkkokaupasta tai laita meille viesti.

3 months ago
Kuvat henkilön Hunsvottila julkaisusta

Puistopainit tänään: Koirat kaivoivat kuoppia, lapset kiipeilivät ja lämmin tuuli kutitti ihoa. Kesähän sieltä tulee!

3 months ago

Taas on puistopainien aika! Sunnuntaina klo 11-12 koirat saavat tutustua, leikkiä ja tai muuten vaan nuuskutella puiston nurmikolla kesäisiä tuoksuja. Tervetuloa! (Hinta 10,-)

4 months ago
Kuvat henkilön Hunsvottila julkaisusta

Rallytokossa oli tänään pari ensikertalaistakin, mutta siitä se keskittyminen ja oppiminen alkaa parantua. Berninpentu Lunakin rauhoittui alun ihmettelyn jälkeen hienosti!

4 months ago

Huomenna rallytokoillaan Hunsvottilassa klo 15. Ryhmät max. 3 koiraa, klo 15-16 eka ryhmä. hinta 25,-. Tervetuloa!

4 months ago

Kesää odotellaan täällä Hunsvottilassa jo kovasti. Kasvattajatapaamiset, rotuyhdistysten ja koiraporukoiden meetingit ovat peruuntuneet toukokuulta. Yksityisiä ihmisiä koirineen täällä on See more

4 months ago
Kuvat henkilön Hunsvottila julkaisusta

Oman käden paikka, rauhallisuus, rintamasuunta, namilla ja ilman. Seuraamista, käännöksiä ja paikallaanoloa. Rallytokoa treenattiin nyt ilman kylttejä ja hyvinhän se lopulta sujui. Seuraavat See more

4 months ago

Lauantaina eli huomenna 9.5. treenaillaan. Mukaan vain kaikki isot ja pienet koirat kokeilemaan rallytokoa. Ilmoittaudu facessa tai Hunsvottilan verkkokaupassa. Eka 3 koiran ryhmä klo 15! Pennutkin See more

4 months ago

Komea porukka Espanjasta tulleita galgoja pääsi tänään puistoon irrottelemaan. Kiitos käynnistä😊!

4 months ago

Kun leikki muuttuu rähinäksi ja murina madaltuu, niin silloin siihen on puututtava. Tänään puistopainin nuoret urokset olivat yksi kerrallaan ja välillä yhdessä harjoittelemassa See more

« 2 of 3 »