Hunsvottila on hauska ja tunnelmallinen koirapuisto, jossa viihtyvät niin koira kuin sen omistajatkin! 

Hunsvottila on ollut koirien mielessä jo kauan. Aina iltaisin ennen kuin luu nousee ja päivä vaipuu yöhön, näkevät ne kaikkialla maailmassa unia koirien tilasta. Siellä voisi yhdessä perheen kanssa temppuilla ja touhuta, pitää hauskaa koiran lailla ja kehittää samalla liikunnallisia taitoja. Silloin ne näkevät unia Hunsvottilasta. 

Hunsvottila sijaitsee Vesilahdella, autolla vain parikymmentä minuuttia Tampereelta. Hunsvottilan eri teemakohteet ovat sopivia sekä koiralle että ohjaajalle. Sen lisäksi ne kehittävät kukin omalla laillaan ajattelua ja liikkuvuutta. 

Hunsvottila sopii kaiken kokoisille koirille. Pienet koirat voivat halutessaan touhuta omalla alueellaan, Säkälän lähiössä. Säkälän Saluuna valmistuu lähiaikoina. Puistoilun jälkeen voi rentoutua laavulla nuotion loimussa. 

Hunsvottilaan pääsee tassun heilautuksella varaamalla ajan netistä. Voit varata kuningaskunnan omaan käyttöösi ja tulla millaisella porukalla haluat, kaikkien toiveunensa toteuttajien kanssa. 

Ohjekyltit viitoittavat kävijöiden reitin.

Hunsvottila kartta


Hunsvottila Facebookissa

1 week ago

Koirakoululaisten tapaaminen tottelevaisuuden ja rallytokon merkeissä sunnuntaina klo 10-11. Sen jälkeen puistopainit klo 11-12. Tervetuloa myös uudet koiraihmiset mukaan tutustumaan toimintaan See more

2 weeks ago
Jarno

Suunnitteletko tapaamista koiraporukalle? Kuvista näkee mitä kaikkea Kennel Magicfoxin treffeillä oli ohjelmassa:

Kennel Magicfox´s (novascotiannoutaja) järjesti lauantaina 4.7.2020 pentutreffit. Ohjelmassa näyttelykoulutusta, rallya, noutokoulutusta, Doboa, älypelejä sekä kuvausmahdollisuus studiossa. See more

3 weeks ago

Huomenna su puistopainit klo 11-12 (10e)
ja klo 15-16 treeni: harjoitellaan hyvää kontaktia koiraan (25e). Tervetuloa kumpaan vaan!
Kuvassa isäkoira ja sen jälkeläisiä Joensuu Helsinki See more

1 month ago

Huomisen sunnuntain ohjelma: puistopainit klo 11-12, rallytoko klo 15. Tervetuloa!

1 month ago
Kuvat henkilön Hunsvottila julkaisusta

Jere Pitkänen Highintensity-kennelistä piti tänään kasvateille puuhapäivän. Ohjelmassa oli ainakin juoksentelua, ruokailua, valokuvausta Studiossa ja yhdessäoloa. Koiria oli paikalla reilu See more

1 month ago
Hunsvottilan viilennysallas

Sunnuntaina 28.6. rallytokotreenit klo 15 ja 16. Tervetuloa! Jos tulee kuuma, niin hyppy altaaseen auttaa.

2 months ago

Helteisen viikonlopun ohjelmat:
sunnuntai klo 11-12 puistopainit, sunnuntai klo 15-16 rallytoko ja sen jälkeen tottelevaisuus/rallytoko yksäreitä halukkaille. Puistopaineihin voi ilmaantua See more

2 months ago

Nyt vielä lepäillään, mutta sunnuntaina 7.6 klo 15 ja 16 alkaen rallytokotreenit. Tervetuloa! Varaa paikkasi Hunsvottilan verkkokaupasta tai laita meille viesti.

2 months ago
Kuvat henkilön Hunsvottila julkaisusta

Puistopainit tänään: Koirat kaivoivat kuoppia, lapset kiipeilivät ja lämmin tuuli kutitti ihoa. Kesähän sieltä tulee!

2 months ago

Taas on puistopainien aika! Sunnuntaina klo 11-12 koirat saavat tutustua, leikkiä ja tai muuten vaan nuuskutella puiston nurmikolla kesäisiä tuoksuja. Tervetuloa! (Hinta 10,-)

« 1 of 2 »